Főoldal

Magyar Kurir: Szécsi József kapta idén a neves biblikusról, Joachim Gnilkáról elnevezett díjat

Heti Közélet: 29. Szegedi Nemzetközi Biblikus Konferencia

Heti Közélet: A Gnilka-díj átadása

Előadások összefoglalói több nyelven SzNBK 2018 (Word)

Klaus Berger (D) (Word) - Klaus Berger (HUN) (Word)

Udo Schnelle: Az Újszövetség, mint a hellenizmus része (Előadás) (Word)

Udo Schnelle: Das Neue Testament als Teil des Hellenismus (Vortrag) (Word)

Sajtó levél (Word) - Előadók bemutatása (Word)

 

 

 

A nyomdakész szöveg leadásának határideje 2018. november 26.

Akik először lesznek a konferenciánk előadói, azok rövid tudományos életrajzukat (max. 5000 karakter) is küldjék meg, vagy ha ilyen található az interneten, ennek linkjét adják meg) a három legfontosabb publikációjuk megjelölésével. Kérjük, hogy mindenki jelezze jelenlegi tudományos fokozatát és munkahelyét.

A héber, görög, szír stb. szavakat a tudományos átírásnak megfelelően latin betűkkel kérjük, az előadás szövegében közölni. 2018. november 26. után érkezett szövegek közlése kétséges lehet. A megadottnál hosszabb szöveg közlése külön tárgyalást és szerkesztői engedélyezést igényel.

Az előadóinknak a konferencia idejére ingyenes szállást és ellátást biztosítunk, valamint a kulturális programokra ingyenes részvételt. Az előadók kísérő személyére az ingyenes vendéglátás automatikusan nem vonatkozik. A konferencia nyitott, egyetemi hallgatók számára kedvezményes regisztráció lehetséges.

Az étkezéssel kapcsolatos speciális kérésüket szíveskedjenek 2018. május 1-ig jelezni. Kérjük, hogy a zavartalan szervezés érdekében legkésőbb 2018. június 1-ig jelezzék pontos érkezésüket és távozásukat.

 

Szeged, 2017-11-04

Dr. Benyik György PhD
SZNBK igazgatója


A Magyar Kurir cikke